Dviratininkas susitiko ir su penktokais

Pamačiusios, kaip puikiai praėjo dviratininko Raimondo Kaselio susitikimas su „Šilo“ progimnazijos aštuntų klasių mokiniais, pedagogės Gintarė Tuzikienė ir Virginija Černiauskienė pakvietė sportininką pabendrauti ir su penktokais.
Pasikalbėjęs su mokiniais apie tai, kodėl svarbu atrasti save, ir kodėl reikia išbandyti gyvenime kuo daugiau veiklų, kad galiausiai atsirinktum sau skirtąją, dviratininkas taip pat papasakojo ir apie savo hobius. Be to, kad užsiima dviračių sportu ir yra klubo „VeloVilkmergė“ vadovas, Raimondas, pasibaigus dviračių sezonui, žaidžia stalo tenisą, mėgsta plaukti, dievina kalnus, ištisinius žygius bei slidinėjimą. Taip pat yra klubo „Rotary“, kuris įgyvendino daug paramos ir labdaros projektų, pagelbėjo skurdžiau gyvenantiems žmonėms bei prisidėjo prie miesto ir bendruomenės gerovės, narys.
Vedinas tokio požiūrio ir būdamas pilietiškas žmogus, R. Kaselis mielai bendravo su mūsų mokyklos mokiniais, davė jiems daug naudingų patarimų. Vyko gyvas ir šiltas pokalbis, mokiniams buvo įdomu, jie uždavė daug klausimų. Sportininkas atvyko paruošęs įdomų pristatymą, atsivežė ir dviratį bei kitas priemones, būtinas dviratininko kasdienybėje, bei parodė jas mokiniams, leido iš arti apžiūrėti, kam įdomu – pakelti, pačiupinėti.